Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers
Ingrediënten
- 250 g diepgevroren frambozen
- 1 bakje aardbeien (250 g)
- 1 koffielepel citroensap
- 300 ml water
- 6 koffielepels CANDEREL Poeder
- 2 eetlepels gehakte pistachenootjes
- sap van ½ citroen
- houten stokjes
Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers
Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers
- Pureer de frambozen en de aardbeien zonder kroontjes in een keukenrobot.
- Voeg er het citroensap, het water en de CANDEREL Poeder aan toe.
- Pureer opnieuw.
- Verdeel het mengsel over een ijsblokschaaltje.
- Steek een houten stokje in elk vakje en plaats het schaaltje minstens 3 uur in de diepvriezer.
- Hak de pistachenoten net voor het serveren.
- Haal de sorbets uit de diepvriezer, haal de lollies uit het schaaltje en omhul ze met gehakte pistachenoten.
- Serveer onmiddellijk.
66
6
10
-
6 porties
-
10 min
-
66 Kcal
5
5
0
1
1
Beoordeel dit recept