Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Lichte chocoladetaart

Lichte chocoladetaart

Ingrediënten

  • 1 kruimeldeeg
  • 180 g pure kookchocolade
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels CANDEREL Poeder
  • 100 g vetarme boter

Lichte chocoladetaart

Lichte chocoladetaart
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg het deeg in een springvorm, doorprik het deeg en laat het blind bakken (leg hiervoor een vel aluminiumfolie met peulvruchten of grof zout op het deeg opdat het deeg niet opzwelt).
  3. Smelt de chocolade au bain-marie.
  4. Klop in een kom de eigelen op met de CANDEREL Poeder tot het mengsel er lichtgeel en schuimig uitziet.
  5. Voeg er de chocolade en de gesmolten boter aan toe.
  6. Giet het mengsel in de taartbodem en bak gedurende 15 minuten in de oven.
    305 8 45
  • 8 porties
  • 45 min
  • 305 Kcal
4 5 0 3 3

Beoordeel dit recept