Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Ingrediënten

  • 250 g diepgevroren frambozen 
  • 1 bakje aardbeien (250 g)
  • 1 koffielepel citroensap  
  • 300 ml water  
  • 6 koffielepels CANDEREL Poeder
  • 2 eetlepels gehakte pistachenootjes
  • sap van ½ citroen
  • houten stokjes

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers

Lollies van aardbeien- en frambozensorbet, pistacheschilfers
  1. Pureer de frambozen en de aardbeien zonder kroontjes in een keukenrobot.
  2. Voeg er het citroensap, het water en de CANDEREL Poeder aan toe.
  3. Pureer opnieuw.
  4. Verdeel het mengsel over een ijsblokschaaltje.
  5. Steek een houten stokje in elk vakje en plaats het schaaltje minstens 3 uur in de diepvriezer.
  6. Hak de pistachenoten net voor het serveren.
  7. Haal de sorbets uit de diepvriezer, haal de lollies uit het schaaltje en omhul ze met gehakte pistachenoten.
  8. Serveer onmiddellijk.
    66 6 10
  • 6 porties
  • 10 min
  • 66 Kcal
5 5 0 1 1

Beoordeel dit recept