2 kleine Charentais meloenen of diepgevroren meloenbolletjes
1 zakje rodevruchtenthee
4 eetlepels CANDEREL Poeder
6 gelatineblaadjes
enkele muntblaadjes
2 eetlepels cassissiroop
Meloenbolletjes in rodevruchtengelei
Meloenbolletjes in rodevruchtengelei
Steek met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Giet 50 cl water en de CANDEREL Poeder in een kookpot. Laat zachtjes pruttelen tot u een siroop krijgt.
Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
Voeg er het zakje rodevruchtenthee aan toe en laat 5 minuten trekken.
Voeg na die tijd de cassissiroop en de uitgeknepen gelatineblaadjes toe aan de siroop. Meng en giet dit mengsel in mooie glaasjes.
Verdeel de meloenbolletjes over de glaasjes, dek ze af met huishoudfolie en plaats ze 4 uur in de koelkast.
Bestrooi ze net voor het serveren met een beetje versnipperde munt en serveer onmiddellijk.