Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Bananen softijs

Bananen softijs

Ingrediënten

• 6 bananen
• 250 g magere yoghurt
• 1 el Canderel Sugarly
• Frambozen en bosbessen om te garneren

Bananen softijs

Bananen softijs
  1. Snijd de bananen in schijfjes en leg ze in de diepvries.
  2. Laat ze minimum 6 uur invriezen.
  3. Doe de bananen samen met de yoghurt en de Canderel Sugarly in een keukenmachine tot een dik en glad mengsel ontstaat.
  4. Laat even rusten in de vriezer, zo wordt het mengsel goed stevig.
  5. Serveer het bananenijs met wat bosbessen en frambozen. Serveer met wat gehakte chocolade of noten als topping.


Dit recept is een samenwerking met Hapjes-Princess www.hapjesprinces.be

    0 0 50
  • - porties
  • 50 min
  • - Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept