
Taartjes met amandelcreme en watermeloen
Ingrediënten
- 1 kruimeldeeg
- ¼ watermeloen
- 1 ei
- 3 eetlepels vetarme vloeibare room
- 2 eetlepels CANDEREL Poeder
- 2 eetlepels amandelpoeder
- 1 koffielepel bitter amandelextract
- 3 eetlepels CANDEREL Poeder voor de siroop
- 2 koffielepels gekaramelliseerde nootjes
Taartjes met amandelcreme en watermeloen
Taartjes met amandelcreme en watermeloen
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Snij 4 rondjes uit het kruimeldeeg. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en plooi hun randen om.
- Klop het hele ei met 2 eetlepels CANDEREL Poeder. Voeg er het amandelpoeder en de vetarme room aan toe.
- Meng goed en giet het mengsel in het deeg.
- Bak 15 minuten in de oven en laat afkoelen.
- Steek met een meloenlepel bolletjes uit het vruchtvlees van de watermeloen.
- Verwarm in een kookpot 10 cl water en 3 soeplepels CANDEREL Poeder. Pocheer de watermeloenbolletjes in dit mengsel.
- Schik de bolletjes op de taartjes, overgiet ze met een beetje siroop en bestrooi met gehakte gekaramelliseerde nootjes.
373
4
35
-
4 porties
-
35 min
-
373 Kcal
0
5
0
0
0
Beoordeel dit recept