Rooster de pecannoten 10 minuten in de oven op 160°C. Laat afkoelen. Hak ze grof. Smelt de chocolade in een kom boven een pan heet water.
Snij de boter in blokjes, doe ze in een kom en mix tot een romige massa. Voeg Canderel Green Crunchy toe en mix op de hoogste stand gedurende 2 minuten tot een romig beslag. Voeg de eieren toe, mix tot ze volledig zijn opgenomen en voeg daarna de bloem toe.
Voeg, zodra er geen klontjes meer in het beslag zitten, de gesmolten chocolade toe, en mix 30 seconden op de middelste stand. Voeg tot slot de pecannoten toe. Roer nog eens goed door met een spatel, schraap daarbij goed over de bodem.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Schep het beslag in een bakvorm van minimaal 4cm diep. Zet de bakvorm 20 minuten in de oven. In het midden moet het beslag nog een beetje lobbig blijven. Laat goed afkoelen en snijd in vierkante stukken.