- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Giet de chocolade daarna in een kom en voeg er de gesmolten boter, de CANDEREL Poeder, de bloem, de bakpoeder en de eigelen aan toe. Meng tot u een homogeen mengsel krijgt.
- Klop de eiwitten tot stevige pieken en meng ze onder het beslag.
- Giet het mengsel in een beboterde bakvorm met rechte rand en bak gedurende 20 minuten in de oven.
- Laat na het bakken afkoelen en steek daarna met een vorm 12 taartschijfjes uit.
- Maak de trifles. Begin met een laag taart gevolgd door een theelepel Kirsch, een dun laagje kersenconfituur en een laag vetarme slagroom. Eindig met slagroom bestrooid met schilfers pure chocolade.
- Plaats de trifles minstens 3 uur in de koelkast voor u ze serveert.
Tip: u kunt ze extra mooi afwerken met een gekonfijte kers!