Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Zomertrifle met frambozen en perziken

Zomertrifle met frambozen en perziken

Ingrediënten

  • 4 perziken op siroop
  • 200 g frambozen
  • 6 eetlepels CANDEREL Poeder
  • 1 vanillestokje
  • 3 potjes yoghurt 0% vet
  • sap van ½ citroen

Zomertrifle met frambozen en perziken

Zomertrifle met frambozen en perziken
  1. Snij de perziken in kleine stukjes.
  2. Pureer ¾ van de frambozen in een blender samen met 3 eetlepels CANDEREL Poeder en het citroensap. Houd de rest van de frambozen apart voor de versiering.
  3. Meng de yoghurt met 3 eetlepels CANDEREL Poeder en de zaadjes uit het vanillestokje.
  4. Voor de presentatie, begin met een laagje frambozencoulis gevolgd door een laagje perzikstukjes en voeg daarna de yoghurt toe.
  5. Werk het geheel af met de resterende frambozen.
  6. Serveer onmiddellijk.
    172 4 20
  • 4 porties
  • 20 min
  • 172 Kcal
5 5 0 1 1

Beoordeel dit recept