Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Triflemousse glacee met kokosnoot en ananas

Triflemousse glacee met kokosnoot en ananas

Ingrediënten

  • 1 Victoria-ananas
  • 150 g plattekaas 0% vet
  • 2 eetlepels CANDEREL Poeder
  • 1 CANDEREL Vanille stick
  • 3 eetlepels kokosnootpoeder
  • 2 eetlepels geroosterde amandelschilfers

Triflemousse glacee met kokosnoot en ananas

Triflemousse glacee met kokosnoot en ananas
  1. Meng in een kom de plattekaas, de CANDEREL Poeder en het kokosnootpoeder. Plaats dit mengsel in de diepvriezer.
  2. Schil de ananas en snij hem in blokjes.
  3. Mix de ananasblokjes met een CANDEREL Vanille stick tot u een puree krijgt.
  4. Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
  5. Maak de trifles door de glaasjes te vullen met een laagje plattekaas uit de diepvriezer, gevolgd door een laagje ananaspuree en daarna nog een laagje plattekaas. Werk af met de amandelschilfers.
  6. Serveer onmiddellijk.

Tip: u kunt ook ananasschijven uit blik gebruiken.

    167 4 15
  • 4 porties
  • 15 min
  • 167 Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept