Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Thaise papajasalade

Thaise papajasalade

Ingrediënten

  • 20 g CANDEREL Poeder
  • 2 stengels citroengras
  • 2 passievruchten
  • 2 papaja’s
  • enkele takjes koriander

Thaise papajasalade

Thaise papajasalade
  1. Bereid een siroop met 20 cl water, de CANDEREL Poeder en het citroengras. Breng aan de kook en verlaag het vuur tot u een siroop krijgt.
  2. Snij de passievruchten open, haal het vruchtvlees eruit en voeg het toe aan de siroop. Houd apart.
  3. Snij de papaja’s in dunne plakjes en besprenkel ze met de siroop.
  4. Versnipper de koriander en strooi ze over de papaja’s.
    72 4 35
  • 4 porties
  • 35 min
  • 72 Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept