Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Ingrediënten

  • 200g bloem
  • 500ml melk
  • 3g Canderel original poeder
  • snufje zout
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels maïsolie of gesmolten boter

Pannenkoeken

Pannenkoeken
  1. Doe de bloem, samen met een snufje zout en de Canderel original poeder in een kom. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren erin.
  2. Voeg ongeveer de helft van melk toe en klopt het deeg met een garde of handmixer.
  3. Giet de maïsolie of gesmolten boter erbij, samen met de rest van de melk.
  4. Roer of mix het beslag, tot er geen klontjes meer zijn.
  5. Laat het beslag een half uur rusten, dan bakt het makkelijker. Heb je geen tijd, dan is dit niet per se noodzakelijk voor een lekkere pannenkoek.
  6. Verhit een ingevette koekenpan (met anti-aanbaklaag) en giet er met een pollepel voldoende beslag in.
  7. Zodra het deeg bovenaan niet meer vochtig is, draai je de pannenkoek om, om de andere kant te bakken.

Tip: eet de pannenkoeken met gebakken appeltjes of suikerarme jam.

    82 15 30
  • 15 porties
  • 30 min
  • 82 Kcal
4.5 5 0 4 4

Beoordeel dit recept