Minimuffins met bosbessen
Ingrediënten
- 8 eetlepels Canderel Green Crunchy
- 1 ei
- 100 g tarwebloem
- 100 g maïzena
- 1 zakje bakpoeder
- 1 snufje zout
- 50 g vetarme boter
- 8 cl magere melk
- 65 g bosbessen
Minimuffins met bosbessen
Minimuffins met bosbessen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de bloem, de maïzena, de Canderel Green Crunchy, de bakpoeder en het snufje zout samen in een kom.
- Smelt de boter en voeg ze toe aan het mengsel.
- Meng het hele ei onder het mengsel en kneed het deeg. Voeg de melk en de bosbessen toe.
- Meng voorzichtig om de vruchten niet te veel te pletten.
- Giet de bereiding in muffinvormpjes en bak ze gedurende 20 minuten in de oven. Controleer geregeld of ze klaar zijn.
180
6
35
-
6 porties
-
35 min
-
180 Kcal
3.7
5
0
11
11
Beoordeel dit recept