Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Kokosrotsjes met cacao

Kokosrotsjes met cacao

Ingrediënten

  • 4 eetlepels CANDEREL Poeder
  • 80 g kokospoeder + 1 eetlepel
  • 2 eieren
  • 15 g cacaopoeder

Kokosrotsjes met cacao

Kokosrotsjes met cacao
  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Haal de bakplaat uit de oven en bedek ze met bakpapier.
  2. Scheid de eiwitten van de eigelen.
  3. Klop in een kom de eiwitten tot niet al te stevige pieken en voeg er de CANDEREL Poeder, de kokosnoot en de cacao aan toe. Meng alles voorzichtig onder elkaar.
  4. Vorm met een eetlepel kleine bergjes op de bakplaat. Laat er voldoende ruimte tussen.
  5. Bestrooi ze met de rest van de kokosnoot.
  6. Bak ze ongeveer 10 minuten in de oven.

Tip: u kunt de cacao ook achterwege laten. Op die manier krijgt u kokosrotsjes natuur! Als u de twee soorten bakt, kunt u een mooi dambordmotief maken!

    58 12 15
  • 12 porties
  • 15 min
  • 58 Kcal
4 5 0 3 3

Beoordeel dit recept