Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Individuele moelleux met kokosnoot en frambozen

Individuele moelleux met kokosnoot en frambozen

Ingrediënten

  • 10 g CANDEREL Poeder
  • 24 verse of diepgevroren frambozen
  • 50 g frambozenconfituur light
  • 30 g geraspte kokosnoot + 10 g voor de versiering
  • 40 g bloem
  • 30 g maïzena
  • 2 g bakpoeder
  • 150 g vetarme boter
  • 3 eieren

Individuele moelleux met kokosnoot en frambozen

Individuele moelleux met kokosnoot en frambozen
  1. Laat de frambozen op kamertemperatuur ontdooien als u diepgevroren frambozen gebruikt.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Klop de eieren en de CANDEREL Poeder stevig op in een kom. Voeg er de zachte vetarme boter aan toe en daarna de gezeefde bloem, de maïzena, de gist en 30 g geraspte kokosnoot.
  4. Meng alles tot u een homogeen mengsel krijgt.
  5. Plaats de siliconenvormpjes op een ovenrooster en vul ze voor de helft met het beslag.
  6. Voeg aan elk vormpje een koffielepel lightconfituur van frambozen en een hele framboos toe en bedek ze met de rest van het beslag.
  7. Bak de moelleux gedurende 15 minuten in de oven en laat ze afkoelen.
  8. Versier voor het serveren de bovenkant met een beetje confituur.

Tip: u kunt aan het beslag ook enkele frambozenschilfers toevoegen!

    125 12 25
  • 12 porties
  • 25 min
  • 125 Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept