Mix Canderel Green Crunchy met de boter op de hoogste stand tot een romig beslag zonder klontjes.
Voeg (in deze volgorde) de eieren, glucosestroop, geroosterde hazelnoten, bloem, bakpoeder en zout toe. Kneed of mix goed door tot een samenhangend deeg. Voeg de brokjes chocolade en pecannoten toe en meng ze kort door het deeg.
Leg het deeg op een stuk plasticfolie. Sla de folie om het deeg en knijp de randen samen. Rol het deeg in het plastic uit tot een worstje, zorg dat er geen luchtbellen tussen de folie zitten. Leg het deeg in de vriezer.
Laat het deeg geheel bevriezen en leg het daarna 20 minuten in de koelkast tot het wat zachter is (het moet wel stevig blijven).
Verwarm de oven voor op 160°C.
Snijd het deeg in plakken van 1cm. Leg een siliconen bakmat of een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel de plakken deeg over de bakplaat. Zorg dat er enige afstand is tussen de plakken.
Bak 10 tot 12 minuten en laat daarna goed afkoelen.