Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Citroen cake

Citroen cake

Ingrediënten

  • 1 Rasp van 1 citroen
  • 140g Canderel Green Poeder
  • 100g (2 medium eieren) Eieren
  • 0,5g zout
  • 60g Vloeibare room
  • 140g Bloem
  • 3g Bakpoeder
  • 50g Gesmolten boter

Citroen cake

Citroen cake
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Meng Canderel Green met het rasp van de citroen.
  3. Voeg de eieren, zout en room toe. Voeg daarna de bloem, het bakpoeder en de gesmolten boter toe.
  4. Vet een cakevorm in en strooi wat bloem over de bodem en zijkanten van de bakvorm.
  5. Bak 30 minuten in de oven op 160°C.
    0 0 0
  • - porties
  • - min
  • - Kcal
2.8 5 0 6 6

Beoordeel dit recept