Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Exotische crumble

Exotische crumble

Ingrediënten

  • 5 passievruchten
  • 2 rijpe mango’s
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels CANDEREL Poeder + 5 eetlepels voor de crumblemix
  • 4 petit-beurrekoekjes
  • enkele verse muntblaadjes
  • 150 g bloem
  • 100 g vetarme boter
  • 3 eetlepels geraspte kokosnoot

Exotische crumble

Exotische crumble
  1. Snij de passievruchten open en lepel het vruchtvlees eruit. Duw het vruchtvlees uit in een puntzeef om zo het sap op te vangen.
  2. Schil de mango’s en snij ze in stukjes.
  3. Maak een marinade met het passievruchtensap, het limoensap, 3 eetlepels CANDEREL Poeder en de versnipperde munt. Overgiet de mangostukjes met de marinade en laat ze gedurende 2 uur marineren.
  4. Bereid de crumblemix door de CANDEREL Poeder, de bloem, de verkruimelde petit-beurrekoekjes, de geraspte kokosnoot en de vetarme boter onder elkaar te mengen.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Giet de marinade in de ovenschaaltjes, verdeel daarna de crumblemix over de schaaltjes en bak ze gedurende 25 minuten in de oven.

Serveer lauw of koud.

    272 6 45
  • 6 porties
  • 45 min
  • 272 Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept