- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eiwitten tot sneeuw samen met de CANDEREL Poeder, het vanillepoeder en de maïzena.
- Doe het mengsel in een spuitzak en maak 8 rondjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Verlaag de oventemperatuur tot 130°C en plaats de bakplaat gedurende 45 minuten in het midden van de oven.
- Laat na het bakken de schuimgebakjes minstens een uur in de uitgeschakelde oven staan met de deur halfopen.
- Schil het fruit en snij het in brunoise (kleine blokjes).
- Als de wachttijd voorbij is, kunt u de individuele pavlova’s afwerken:
- Leg een schuimgebakje op een bord, bedek het met een laagje vetarme slagroom en een opgehoopte eetlepel fruitbrunoise.
- Leg er nog een schuimgebakje bovenop en herhaal de handelingen hierboven.
- Versier met de muntblaadjes.
- Serveer onmiddellijk.
Tip: u kunt het fruit variëren naargelang van het seizoen en uw persoonlijke smaak! U kunt dit dessert ook in ‘gezinsformaat’ maken. In dat geval moet u het schuimgebak anderhalf uur laten bakken.