Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Yoghurtijs met frambozen

Yoghurtijs met frambozen

Ingrediënten

  • 300g frambozen
  • 4 bakjes Griekse yoghurt a 150g
  • 60g Canderel Green Rietsuiker & Stevia
  • Sap van 1 citroen

 

Yoghurtijs met frambozen

Yoghurtijs met frambozen
  1. Spoel de frambozen snel af.
  2. Bedek een bord met plastic folie en leg de frambozen erop.
  3. Plaats het bord met de frambozen vervolgens minstens 2 uur in de vriezer tot de frambozen volledig bevroren zijn.
  4. Plaats de yoghurt 30 minuten voor het serveren achteraan in de vriezer.
  5. Voor het serveren doet u de yoghurt, Canderel Green Rietsuiker & Stevia, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix kort op hoge stand. Al snel hebt u yoghurtijs.
  6. Verdeel het ijs over kleine coupes en serveer onmiddellijk.
  7. Voor een nog kouder resultaat zet u alles 30 minuten tot 1 uur voor het serveren in de vriezer.
    244 4 10
  • 4 porties
  • 10 min
  • 244 Kcal
4 5 0 1 1

Beoordeel dit recept