Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Ingrediënten

  • 1 bloedsinaasappel
  • 1 ietwat vaste mango
  • ½ boeketje basilicum
  • 1 vanillestokje
  • 4 eetlepels CANDEREL Poeder

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel

Tartaar van aardbeien met basilicum en bloedsinaasappel
  1. Bereid een siroop door 10 cl water met 3 eetlepels CANDEREL Poeder en het overlangs doormidden gesneden vanillestokje te verwarmen.
  2. Laat zachtjes pruttelen tot u een siroop krijgt.
  3. Bereid de vruchten.
  4. Was de aardbeien en snij ze in kleine blokjes.
  5. Pers de sinaasappel uit.
  6. Meng de fruitblokjes in een kom, overgiet ze met het sinaasappelsap en de siroop.
  7. Versnipper de basilicumblaadjes en voeg ze toe aan de fruitblokjes. Plaats de kom in de koelkast.
  8. Plaats net voor het serveren een serveerring op een mooi bord en vul hem met de tartaar.
  9. Versier met een basilicumblaadje en serveer. 

Tip: u kunt deze tartaar ook in glaasjes serveren!

    103 4 60
  • 4 porties
  • 60 min
  • 103 Kcal
5 5 0 3 3

Beoordeel dit recept