Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Ingrediënten

  • 1 onbehandelde sinaasappel
  • 4 koffielepels de CANDEREL Poeder
  • 4 eieren
  • 100 g witte dessertchocolade 

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel

Lichte mousse met witte chocolade en sinaasappel
  1. Rasp de schil van de sinaasappel. Pers de sinaasappel uit en houd het sap apart.
  2. Smelt de witte chocolade in een kookpot en voeg er de 4 lepels CANDEREL Poeder, het sinaasappelsap en de geraspte sinaasappelschil aan toe. Meng en houd apart.
  3. Klop de eiwitten tot sneeuw en meng ze daarna onder het chocolademengsel.
  4. Verdeel de mousse over individuele schaaltjes en plaats ze 4 uur in de koelkast.
  5. Versier met enkele reepjes gekonfijte sinaasappelschil.

Tip: witte of pure chocolade, u kunt afwisselen naar keuze en smaak!

    169 4 25
  • 4 porties
  • 25 min
  • 169 Kcal
0 5 0 0 0

Beoordeel dit recept