Heerlijke lekkernijen, minder calorieën:

Met deze recepten bereid je heerlijk zoete en lichte lekkernijen.
En nog makkelijk klaar te maken ook!

Chocolademoelleux met zure kersen

Chocolademoelleux met zure kersen

Ingrediënten

  • 300 g pure kookchocolade met 70% cacao
  • 300 g diepgevroren zure kersen
  • 250 g vetarme boter
  • 9 eetlepels CANDEREL Poeder
  • 5 eieren
  • 40 g maïzena

Chocolademoelleux met zure kersen

Chocolademoelleux met zure kersen
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Laat de zure kersen ontdooien.
  3. Smelt de chocolade en de vetarme boter samen au bain-marie.
  4. Neem de kookpot van het vuur, voeg al roerend 6 eetlepels CANDEREL Poeder en de hele eieren één voor één toe.
  5. Voeg ten slotte de maïzena toe.
  6. Bekleed een bakvorm met rechte rand met bakpapier en giet het beslag erin.
  7. Verdeel de zure kersen over het beslag en bestrooi met een eetlepel CANDEREL Poeder.
  8. Bak de taart ongeveer 35 minuten in de oven.
  9. Haal de moelleux uit de vorm en laat hem afkoelen.
    410 8 65
  • 8 porties
  • 65 min
  • 410 Kcal
3.65 5 0 6 6

Beoordeel dit recept